HKSZK logo

Debreceni Egyetem

Hallgatói Kapcsolatok és Szolgáltatások Központja

Együttműködések karrier ügyben

karrier egyuttm

A Hallgatói Karrierközpont működését támogatja a Debreceni Egyetem 2014. november 24-én aláírt együttműködése a Hajdu-Bihar Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjával és a Russmedia Digital Kft.-vel.

Sokat tettünk azért, hogy a Debreceni Egyetemen szerzett tudás piacképes legyen. Ahhoz azonban, hogy a diplomát értékesíteni lehessen a munkaerő piacon, számos olyan ismeret szükséges, mely nem része a tananyagnak. A Hallgatói Karrierközpont tevékenységének célja ezen ismeretek közvetítése a hallgatók felé, annak érdekében, hogy álláskeresésük hatékonyabb lehessen.

A Hajdu-Bihar Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjával kötött együttműködési megállapodás értelmében a Munkaügyi Központ aktuális információkkal látja el a hallgatóinkat, lehetővé teszi hallgatói csoportok látogatását a Munkaügyi Központban.

A Karrierközpont honlapját a Russmedia Digital Kft.-hez tartozó CV-online portál látja el naprakész állásajánlatokkal és előadások formájában tájékoztatja hallgatóinkat az álláskeresés aktuális tudnivalóiról.

rektor racz robert

 

rektor kiss laszlo