HKSZK logo

Debreceni Egyetem

Hallgatói Kapcsolatok és Szolgáltatások Központja

Sziller Viktória: Hogyan kell állást keresni?

sziller viktoria

Az álláskeresés fortélyaiba avat be a Karrierközpont által szervezett előadásban Sziller Viktória, a cvonline.hu állásportál HR tanácsadója.

Nagyon fontos, hogy hallgatóink ezen ismeretek birtokában legyenek, hogy eredményesen tudják felhasználni az egyetemen megszerzett szakmai tudást. A rendkívül érdekesnek ígérkező előadás

2014. december 9-én (kedden) 16 órakor hallható a Főépület X. termében.

Sziller Viktória HR tanácsadóként segít az állásportállal kapcsolatban lévő cégeknek az új jelöltek kiválasztásában, emellett szakmai tanácsadással támogatja az álláskeresőket. 2010 óta dolgozik a cvonline.hu humán-erőforrás tanácsadójaként. Rendszeresen tart előadásokat, valamint CV tanácsadással segíti az munkakeresőket a többek között a HVG Állásbörzén.
„Úgy vélem, hogy a mai oktatási rendszerben nem készítik fel kellőképpen a tanulókat az iskola utáni évekre. Hiszek abban, hogy az álláskeresésre való felkészülést már a főiskolai évek alatt el kell kezdeni. Személyes küldetésemnek tekintem, hogy segítséget nyújtsak a diákoknak a felkészülésben.”
Az előadások mellett számos médiumban szerepelt már, többek között szerepelt az RTL Klub „Fókusz Plusz” című műsorában és a Parlament TV-ben a külföldi munkavállalással kapcsolatban, továbbá 2013-ban több alkalommal adott interjút az MTV Híradóban és a Hír televízióban.

plakat kicsi